Gebruik het Contactformulier voor contact/vragen ed.

  • Voor informatie over de voedingswaarden klik HIER. 
  • Beschrijving, foto en prijs van het product vind u in het sub-menu van Brood - Taarten - Koek/Cake - Koffiebroodjes - Muffins

Gebruik het Bestelformulier om uw bestelling minimaal 10 dagen van te voren door te geven. 

  • Door te bestellen geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.
  • Geef duidelijk aan of de producten diabetes geschikt moeten zijn ivm de GI waarde van de verschillende suikervervangers. Heb je andere voorkeuren/dieetwensen dan laat het me weten. Lees ook de Disclaimer onderaan deze pagina!
  • Grotere bestellingen van 5 of meer verschillende producten alleen in overleg.  

Afhalen van de bestelling in Duiven is alleen op afspraak.
Alle broden, stollen, koffiebroodjes, muffins, koeken, cakes en diverse taarten kunnen ook per post verzonden worden: PostNL of DHL thuisbezorging/pakketpunt. 

Het afgesproken bedrag wordt contant en gepast betaald bij het ophalen van de bestelling.
Grotere bestellingen vanaf €25 of verzending per post dienen vooraf betaald te worden per bank/giro overschrijving (of PayPal; 5% extra overmaken voor kosten).
                            


                                                Algemene Voorwaarden

1.1 Algemeen
Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing.
Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

2.1 Prijs
Alle genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

2.2 Bestellen
Door te bestellen geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van Low Carb Bakery een bevestigingsmail.

In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling (evt. inclusief verzendkosten en/of bankgegevens). Grotere bestellingen van 5 of meer verschillende producten alleen in overleg.

2.3 Betaling/Ophalen
Het afgesproken bedrag wordt contant en gepast betaald bij het ophalen van de bestelling.
U kunt uw bestelling ophalen in Duiven, dit kan alleen op afspraak.

Alle bestellingen vanaf €25 dienen vooraf betaald te worden op onze bankrekening. Vermeld aub ALTIJD uw naam hierbij. 

  • De betaling dient uiterlijk 2 (werk)dagen voor de dag van verzending/ophalen te zijn bijgeschreven op onze bankrekening of PayPal account, anders vervalt de bestelling/verzending (er kan eventueel een nieuwe verzendafspraak worden gemaakt). Bijvoorbeeld donderdag betaling = maandag verzenden, maandag betaling = donderdag verzenden.

2.5.1 Verzenden
Na ontvangst van betaling zal uw bestelling op een n.o.t.k. tijdstip worden verstuurd i.v.m. de houdbaarheid van het product. 
Zodra wij uw bestelling verzonden hebben, krijgt u hiervan een bevestiging per email van PostNL/DHL met de barcode om uw pakket te volgen.

  • Low Carb Bakery is niet aansprakelijk voor verlies, schade of bederf die is ontstaan tijdens de bezorging van uw bestelling door PostNL/DHL. Dit is namelijk een hobbywebsite op non-profit basis, en geen webwinkel/shop. Verzending is dus altijd voor eigen risico.
  • U kunt eventueel kiezen voor aangetekende/verzekerde verzending. Deze extra kosten zijn voor uw eigen rekening. Let op: Alleen bij het zoekraken van de bestelling worden de kosten (deels) vergoed, dit gebeurt op basis van het gewicht.

2.5.2 Verzendkosten
PostNL: https://jouw.postnl.nl/online-versturen/nl-NL/pakket/kiezen 
DHL: https://my.dhlparcel.nl/pwa/shipment/package

Om kosten te besparen hergebruiken wij verpakkingsmateriaal. Wij verpakken onze zendingen zeer zorgvuldig. Verzending is echter ten alle tijde voor risico van de koper.

3.1 Retourrecht
Vorm, formaat, gewicht en kleurverschil.
Ondanks de duidelijke artikelbeschrijving en foto's kan het voorkomen dat uw brood, taart, koek, cake, koffiebroodje, muffin of wafel in vorm, formaat, gewicht of kleur afwijkt van het getoonde artikel op de site. Het blijft handwerk en ik experimenteer en innoveer naar eigen inzicht, of op wens van de klant. Dit soort afwijkingen geven u als koper niet het recht het artikel te retourneren. 

Disclaimer:
De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Low Carb Bakery op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.
Low Carb Bakery is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten.
Het gebruik van de informatie, vrijblijvende adviezen of producten is geheel voor verantwoordelijkheid van de gebruiker. De eigenaren van Low Carb Bakery kunnen nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor schade die optreedt aan gezondheid ten gevolge van, het opvolgen van vrijblijvende NIET medische adviezen en het gebruik/consumeren van de producten. 
Alle producten zijn uitsluitend geschikt voor menselijke consumptie - NIET voor (huis)dieren.